KWH-Luisterpanel brengt buiten binnen

Pas als je echt weet wat de klant wil, kun je inspelen op zijn behoeftes. Wat vindt hij bijvoorbeeld van zijn woning, wijk en de dienstverlening? Om dit helder te krijgen, is het essentieel om de dialoog aan te gaan. Een KWH-Luisterpanel verzorgt deze dialoog. Stap in de wereld van uw huurder met deze beproefde methodiek. 

Wat is het KWH-Luisterpanel?

KWH-Luisterpanels zijn klantenpanels die volgens een bewezen formule wordt uitgevoerd. Onder deskundige, onafhankelijke begeleiding worden de behoeften van uw huurders rondom een bepaald thema opgehaald. Echt luisteren en open vragen stellen, zijn hierbij ingrediënten voor succes.  Het haalt de achterliggende motieven vanuit de huurder naar boven (de ‘waarom’ vraag) en het verbindt beleving van huurders aan cijfers en onderzoeksresultaten. Resultaat: nog strakker kunnen sturen op optimale dienstverlening vanuit wat de huurder belangrijk vindt. 

Wat levert het u op?

Met een KWH-Luisterpanel haalt u letterlijk de stem van de klant naar binnen.
Het KWH-Luisterpanel levert de volgende resultaten op:

Inzicht en informatie 
Deze inzichten kunt u gebruiken voor betere beslissingen over de strategie van de organisatie, voor organisatie inrichting, voor kwaliteitsverbetering van producten en processen, of voor innovatie.
Quick wins
Vanuit de KWH-Luisterpanels komen sommige zaken die op dit moment niet goed lopen en gemakkelijk verholpen 
kunnen worden, naar boven. U kunt de dag na het KWH-Luisterpanel al verbeteringen uitzetten.
Bewustwording
Doordat we werken met observatieteams en een videoregistratie, krijgen we de beleving van de klant direct binnen. De opnames kunnen op verschillende momenten worden gebruikt bij sessies en opleiding.  Hiermee kan de klantgerichtheid van de medewerkers van de corporaties worden gestimuleerd en krijgt de klantgerichte cultuur van de corporatie een enorme impuls.

Uniek aan het KWH-Luisterpanel

• Écht met de huurder in gesprek
• Beleving van de huurder direct in zicht
• Koppeling aan en verdieping op de resultaten van KWH-onderzoeken 
• Bewustwording van de eigen medewerkers
• Inzichten voor het nemen van de juiste beslissingen
• In gesprek met echte klanten en niet met vergadertijgers, de bekende commissieleden en notoire klagers
• Nazorg en advies op maat van KWH-adviseur


Meer informatie?

In de leaflet leest u meer over het KWH-Luisterpanel. Wilt u meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op,  telefonisch via 010 2210360 of via kwh@kwh.nl. 

 

Meer informatie?

Heeft u interesse in het het KWH-Luisterpanel? Wilt u weten hoe u dit bij uw corporatie in kunt zetten? Neem dan contact met ons op via 010-2210360 of stuur een mail.

Video KWH-Luisterpanel

Partner KWH-Luisterpanel