KWH-Platform 2016

Bij het Platform gaat het om jou. Om jou als leidinggevende of verantwoordelijke voor dienstverlening of participatie (huurdersbetrokkenheid). Hoe krijg en houd jij beweging in mensen en processen? Hoe pas je nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van digitale technologie, succesvol toe? Wat leren we van snel opkomende trends, van disrupters en misschien zelfs wel van visionairs en hoe kunnen wij als corporaties onze toekomst creëren? Welke rol wil jij daarin spelen en hoe stimuleer je ontwikkelingen binnen de organisatie? In een uitdagend programma geeft dit KWH-Platform 2016 jou inzicht in deze vragen. 

Het KWH-Platform geeft de deelnemers een netwerkfunctie. Tijdens de verschillende platformbijeenkomsten is er ruimte voor discussie en op basis van actuele onderwerpen komen inzichten naar voren die direct toepasbaar zijn. Met een programma dat praktijk, best practices en persoonlijke ontwikkeling combineert, brengen corporatiemedewerkers zichzelf én hun corporatie een stap verder.

Programma

Get inspired! Samen met andere Platformdeelnemers doorloop je een jaarprogramma. Het Platform bestaat uit vijf dagen inspiratie
met verrassende gastsprekers en veel momenten om met branchegenoten te sparren. De vijf dagen zijn als volgt ingevuld:

  • Een tweedaagse die het kader schetst en vanuit workshops met gevarieerde thema’s energie en overzicht geeft. We bouwen in deze tweedaagse ook aan een hechte groep professionals waarin ieder zijn ei kwijt kan en zijn persoonlijke ambities kan formuleren. Bekijk hier de inhoud van het programma van de eerste dag van deze tweedaagse!
  • Een inspirerende praktijkdag, waarin we met mooie initiatieven en concrete uitdagingen worden geconfronteerd. We zien hoe het ook kan en leren van de ervaringen van anderen.
  • Een afsluitende tweedaagse bijeenkomst waarbij het gaat om ‘echt waarmaken’ en persoonlijke groei. Wat neem je mee uit het platform en hoe vertaalt zich dat in de praktijk van jouw corporatie? 

    Kortom: een interactief programma waar thema’s rondom kwaliteit, dienstverlening en huurdersbetrokkenheid worden gecombineerd met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie?

Voor professionals die binnen hun organisatie het verschil willen maken op het gebied van dienstverlening, zeggenschap en zelfredzame participatie. Die samen met vakgenoten inspiratie willen opdoen en geleerde kennis willen implementeren binnen hun organisaties. Hierbij denken we aan beleidsmedewerkers, managers Wonen, Woondiensten, Sociaal beheer of medewerkers (HBO-niveau) die nauw betrokken zijn bij kwaliteitszorg, dienstverleningsconcepten en bewonersparticipatie.

Waar en wanneer?

In 2016 staan vijf bijeenkomsten van het Platform op de agenda:
Maandag 18 en dinsdag 19 april: tweedaagse, Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist
Dinsdag 28 juni: Praktijkdag, Hotelschool The Hague, campus Amsterdam
Woensdag 14 en donderdag 15 september: tweedaagse, Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist

Kosten?

Voor dit totale programma bedragen de kosten voor KWH-leden € 1.495,- per persoon excl. BTW. Voor niet KWH-leden bedragen de kosten € 2.150,- per persoon excl. BTW. De kosten voor de overnachting en de verzorging tijdens de twee tweedaagse bijeenkomsten, brengen wij apart in rekening. De totaalprijs hiervan bedraagt € 450,- per persoon excl. BTW.  Met twee personen vanuit jouw corporatie deelnemen aan het Platform? Je ontvangt dan een korting van € 175,- op het totaalbedrag.

Praktijkdag
De Praktijkdag is toegankelijk voor alle KWH-leden. Neem je deel aan het Platform dan vallen de kosten hiervan binnen de kosten van het totale Platform-programma. Ook een collega meenemen? Dan zijn de kosten € 295,- per extra deelnemer excl. BTW. KWH-leden die niet deelnemen aan het Platform en willen deelnemen aan de Praktijkdag betalen € 495,-.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het KWH-Platform? Meld je dan hier aan. Je meldt je hiermee aan voor deelname aan het gehele programma van 2016. Na aanmelding ontvang je van ons een uitgebreider intakeformulier. 

Meer informatie of vragen?

Meer informatie over de opzet en het programma van het KWH-Platform vind je in deze brochure. Heb je nog vragen, neem contact op met Maaike Berkel of Gabrielle Luhrman (010 - 22 10 360).

Direct inschrijven

Direct inschrijven

In 2016 deel uitmaken van het KWH-Platform? Schrijf je hier direct in. Na inschrijving ontvang je van ons een uitgebreider intakeformulier. 

Inschrijven

Meer informatie

Meer informatie over het programma en de opzet van het Platform lees je in deze brochure.

Lees meer

Deelnemers Platform aan het woord

Dit zeggen de deelnemers van de vorige edities over het Platform

Lees meer

Inhoud vorige Platforms?

Inhoud vorige Platforms?
Actuele thema’s, boeiende sprekers en verrassende invalshoeken. Wat kwam aan bod in het vorige Platform? Bekijk hier een korte impressie
Lees meer