Inspiratiedag Dienstverlening & Participatie

Op 18 april neemt u de klant als kompas!

Wie inspiratie en praktische handvatten zoekt op het gebied van dienstverlening en participatie mag 18 april niet missen! Een boeiende en bonte mix van sprekers en trainers verzorgt een dynamisch programma voor iedereen die zich binnen de corporatiesector met dienstverlening en participatie bezig houdt. Wil je meer dan deze ene Inspiratiedag? Dan kun je er ook voor kiezen om deel te nemen aan het KWH-Platform 2016. Met een groep corporatie-collega’s doorloop je dan een compleet jaarprogramma rondom deze thema’s.

KNAB: de bank in uw voordeel
Eén van de zeer boeiende cases waar we van kunnen leren is KNAB. René Frijters is de meest klantgerichte bankdirecteur van Nederland. Maar ja…wat zegt dat nu helemaal, horen wij je denken. René heeft echter enkele jaren geleden samen met klanten de Bank van Morgen uitgevonden, die later werd omgedoopt in KNAB, de bank waar de K van Klant voor de B van Bank komt. René heeft een uitgesproken mening over en visie op klantgericht ondernemen. Hij combineert daarin het beste van wat de digitale technologie te bieden heeft met de essentie van klantgerichtheid: betrokken medewerkers en een organisatie waarin de klant centraal staat. 

De deeleconomie raakt ons allemaal!
Dat steeds meer sectoren een ‘disrupter’ kennen als AirBnB of Uber is voor velen geen verrassing meer. De verandering in onze economie die gaande is en waarop deze partijen vaak succesvol inspelen is misschien meer verscholen, maar raakt ook de volkshuisvesting zeker. Martijn Arets verdiept zich er al jaren in met zijn Crowd Expedition en kent inmiddels de spelregels van de deeleconomie en alle do’s en dont’s op zijn duimpje. Hij komt ons meenemen in een wereld waarin klanten meedoen en de organisatie mag faciliteren…als ze haar zaakjes goed op orde heeft. Kortom: een boeiende kijk op dienstverlening en participatie nieuwe stijl!

Inspirerende hands-on workshops
Naast deze twee topsprekers en hun boeiende praktijkverhalen zijn er uitdagende workshops rondom (onder andere) de volgende onderwerpen:
•    Publieke waarde en de organisatie van participatie
•    Gastvrijheid: wat corporaties van hospitality moeten weten
•    Uw kijk op klantgerichtheid spelenderwijs in kaart 
•    Leren luisteren met een Gouden Oor
•    Klik met de klant: groeipad voor digitale participatie
•    Klantrede: wat kunt u met de belangrijkste trends en ontwikkelingen

Neem een collega mee
De bijdragen van René Frijters en Martijn Arets zijn plenair. Je kiest uiteraard zelf welke workshops uit het parallelprogramma je wilt volgen. Vaak horen wij dan terug dat deelnemers bang zijn om iets te missen. Dat snappen we. Neem daarom vooral een collega mee, dan kun je samen alle workshops bezoeken en heb je meteen een stok achter de deur om de inspiratie later, op de werkvloer, om te zetten in actie!

Daag jezelf uit om verder te gaan!
De kick-off op 18 april is voor platform-deelnemers de eerste dag van hun tweedaagse programma. Dat betekent dat zij op de avond van de 18e en op 19 april de inspiratie van dit programma gaan omzetten in heldere ambities. Vervolgens bestaat het Platform uit een praktijkdag en een afsluitende tweedaagse, die alleen toegankelijk zijn voor Platform-deelnemers.

Praktische informatie 
De Inspiratiedag vindt plaats op 18 april 2016 in Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist. We starten de dag om 9.30 en rond af rond 17.00 uur. 
De kosten voor deze dag bedragen € 295,- per persoon

Aanmelden inspiratiedag:
Ja, ik meld mij aan voor deze inspiratiedag Dienstverlening en Participatie op 18 april. 

Meer informatie KWH-Platform:
Meer informatie over het Platform 2016, wat bestaat uit 2 tweedaagse bijeenkomsten en een praktijkdag.

Aanmelden Inspiratiedag

Aanmelden Inspiratiedag

Direct aanmelden voor deze Inspiratiesessie.

Aanmelden